• APK keuren zonder afspraak

Bel ons

voor een

afspraak


06- 4794 8793

APK

De APK is in heel Europa wettelijk verplicht. Bij de APK wordt de auto getest op veiligheid en milieueisen. Zo moeten de remmen goed zijn en mag de auto niet teveel vervuilende stoffen uitstoten.

U kunt uw auto bij ons laten keuren, wij zijn door de RDW erkend. Om de kwaliteit te waarborgen, houdt de RDW met steekproeven toezicht op de uitvoering van de APK-keuring. Ook moet de keurmeester aan wettelijk vastgestelde eisen voldoen. Na de keuring ontvangt u een keuringsrapport. Daarin staat of uw auto is goedgekeurd of dat er bepaalde mankementen zijn die eerst verholpen moeten worden.

Door de APK te combineren met een Altijd OKe Onderhoudsbeurt slaat u in feite twee vliegen in één klap. In dat geval is de APK gratis én uw auto wordt direct vakkundig onder handen genomen.
Regelmatige controle en onderhoud van uw voertuig blijft dus belangrijk.

Wanneer moet uw voertuig gekeurd worden?
U kunt het voertuig al vanaf twee maanden vóór de keuringsdatum laten keuren. Als het voertuig niet, of niet tijdig is goedgekeurd, kunt u een bekeuring krijgen.

Wat kost een APK?
Bij ons kost een APK voor benzine € 35,- en voor diesels € 50,-

Het keuringsrapport
Als uw voertuig goedgekeurd is, ontvangt u een keuringsrapport van het voertuig. Het keuringsrapport moet u tijdens het gebruik van het voertuig bij u hebben. De politie kan er om vragen.

© Copyright 2009 autobedrijf-pars.nl - All rights reserved